Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:
113649 kpl

JOUTSENO CUP

Neljän osakilpailun trippelikisa, jossa jaetaan pisteet joka osakilpailussa ja kolme parasta kisaa lasketaan yhteiskilpaan mukaan. Huonoin tulos jää pois yhteistuloksista. Pisteet jaetaan seuraavasti 10, 8, 6, 5, 4, 3, 2, 1. Joukkueessa voi olla neljä heittäjää (kesken pelin ei saa vaihtaa heittäjiä).

Ensimmäinen osakilpailu pelataan Joutsenon RAVIRADAN petankkikentällä tiistaina 22.06.2010 kello 17.30 alkaen. Ilmoittautuminen kello 17.15 mennessä. Osallistumismaksu kokosarjan osalta 25 €. Samalla sovitaan yhteisesti seuraavien osakilpailujen ajankohta. Palkinnot jaetaan viimeisessä osakilpailussa.

Ennakkoon ilmoittautuminen Risto Korhoselle, 046 654 67 35 tai sähköpostilla ripa.korhonen@hotmail.com

Paikalla on pikkukahvio, jossa tarjolla on kahvia ja pullaa sseppalainen_petankki_honkalahti-039.jpgekä grillimakkaraa. Mikäli sinulla on erikoistoiveita, ota yhteyttä. Kisan järjestäjänä toimii Joutsenon Katajan petankkijaosto

Tule mukaan!

Mukaan ovat tervetulleita kaikki aina teineistä eläkeläisiin. Meidän joukkueessamme voivat pelata niin miehet kuin naisetkin. Pelaamme piiritasolla ja mukaan pääsee, kun seuran jäsenmaksu on suoritettu. 

Pelaajat

Veteraanit: Sulo Vilhola, Aili Jäppinen ja Jorma Luukka
Kataja 1: Pertti Rannasto, Markku Lassila ja Martti Ellonen
Mestarit: Risto Korhonen, Kimmo Lakka ja Marko Seppäläinen