Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:
113621 kpl

Tulevat ottelut

8.2.2012
JoKa miesten edustusjoukkue - Voima Ottelupaikka » 12.2.2012
C-tytöt - KalvKe Ottelupaikka »

Pelatut ottelut

4.2.2012
JoKa miesten edustusjoukkue - Hatsina5 - 6 » 30.1.2012
PoNoVo - JoKa miesten edustusjoukkue11 - 1 »

Hae sivuilta


Hannu Harmanen in memoriam

Katajan tyttöjunioreiden salibandyvalmentajana yli vuosikymmenen ajan toiminut Hannu Harmanen on poissa. Hanski oli värikäs persoona nuorten valmentajana kentän laidalla ja kaukalon sisäpuolella edustaessaan ikämiesjoukkuettaan. Katajan tyttösalibandyn hyvä menestys ei ole tullut sattumalta, vaan kovan työn tulosta. Hanski halusi valmentajauransa ajan Katajan joukkueille hyvät taidot ja mahdollisti siten parhaiden pelaajien siirtymisen liigajoukkueeseen. Näin moni pelaaja on voinut kehittyä pelaajana.

Hanskin siirtyminen NST:n valmennusorganisaatioon on vahvistanut seurojen yhteistoimintaa. Katajan salibandyn alkutaipaleella, jolloin seuran oli rakennettava omat harjoitustilatkin, Hanski oli yhtenä niistä harvoista, jotka sitoutuivat asiaan täysillä. Hanski teki myös pitkän päivätyön toimiessaan kehitysvammaisten työpajalla ja salibandy nousi sielläkin korkeaan kurssiin.

Hanski oli monessa mukana, hän oli tulossa pelaamasta tai menossa valmentamaan, tai järjestämässä turnausta, tai ajamassa joukkueen bussia jonnekin päin Suomea. Vaikea sairaus sai kuitenkin yliotteen, kiire ja toiminta Hanskille tärkeiden ihmisten ja asioiden parissa päättyi uuden vuoden alkaessa.

Joutsenon Katajalaiset jäävät kaipaamaan toimeliasta Hannu Harmasta ja ottavat osaa hänen omaistensa suruun.